Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Utkast


DEKADENTEN

Dekadenten  !  uttråkad  som  en  kung, utled
på  allt och alla, inte  ens  vinet kan  ändra på  
den  känslan, apatin  är dekadentens  stoiska   
ansiktsuttryck, som  inte  låter  sig  störas  av
någonting   som   helst,   allt  är  upplevt   och
passerat där alla nya nyheter redan  är gamla,
medan mänskligheten kört  fast och går  på  i
samma hjulspår, utan att komma någonstans.
Dekadenten  !  som  upplevt  allt och alla, och
genomskådat   alla   dess  livslögner,   har  för
länge sedan lämnat sin kropp,men sitter kvar 
där på nattcafet,oåtkomlig för världen,medan
kvinnorna, som  han betraktar som vampyrer,
förgäves försöker väcka hans uppmärksamhet.
                                     *




Prosa av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 142 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-09-17 19:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP