Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drömkatt

Det blir nog katt

av den här slömissen med!

© Angela Bohlin

 

 




Fri vers av Angela Bohlin VIP
Läst 188 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-09-17 20:17



Bookmark and Share


    GG
Jag tror alla missar uppkattar en rejäl tupplur för att orka "svansa runt" sen igen :) Söt bild!
2015-09-20
  > Nästa text
< Föregående

Angela Bohlin
Angela Bohlin VIP