Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det är skillnad på hur vuxna och barn tänker. Men det är också skillnad på hur individer tänker. Oavsett ålder. Om alla skulle tänka på samma sätt kunde det bli bra tänker en del. Men orsaken till att besöka andra, är deras olikheter.


Det är någonting alldeles särskilt




med modelljärnvägar, teatrar
dockhus och kasperteater
materialism och dilemman

varför annars roa sig med tankenötter
som korsord, matematiska gåtor?
Hur många giraffer rymmer kylskåp?

Kylskåp rymmer helt enkelt inte
de bara förvarar ät- och drickbart
ungefär som garderober kläder




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 226 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-12-01 09:37



Bookmark and Share


  Solitaire VIP
Nu har du kommit något stort på spåren...
Uppfinn ett kylskåp som rymmer!
Alltså ett hjulburet, som rullar retsamt fort undan, medan den hungrige får jogga bakom och försöka få stopp på det! Vilket motionsredskap för den som behöver tappa några kilo :)
Konstigare grejor har figurerat på Tv-shop och Twins. Kan säkert överträffa den där lilla hemska robotdammsugaren som årets julklapp!
2015-12-01

  Palett
Nej kylskåp rymmer inte ....... och inte jag heller från dina texter !

2015-12-01

  Ljusletaren
Ps Skulle stå kylskåp med det blev ännu bättre med kulskåp :-)
2015-12-01

  Ljusletaren
Har saknat dig och dina underfundiga tankar.
Varför bara tänka logiskt hela tiden ... det har du banne mig rätt i *ler*
Hur många strumpor ryms det i ett kulskåp ... skrattar gott.
Utan våra tankenötter plus vårt barnasinne skulle livet bli grått/kram
2015-12-01

  Nanna X
Att låta garderoben rymma kan ju vara en lösning för den som inte vågar komma ut ur garderoben.
2015-12-01
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP