Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till en vän

Det finns ett talesätt som
I NÖDEN PRÖVAS VÄNNEN
Du är en
Vem var med mig
När jag var ensam
låg så sjuk i sängen
Du var En
som gav mig
stöd, kärlek, tid och omsorg
jag kan säga
du är tid testat vän
Hur kan jag glömma allt som
Hur kan jag lämna dig
Jag är mycket tacksam för dig
För alla som du gjorde för mig
Du är en hjälte i mitt liv
Jag tror alltid
Kanske Gud gjorde mig sjuk
Så att vi kan möta
          och
Gud gav mig du
Så att du kan
Vara med mig i denna svåra tid
Jag är så mycket tacksam till Gud
Att jag träffade dig


To a friend

It is a saying that
A friend in need is a friend indeed
You are the one
Who was with me
When i was all alone
Lay so ill in bed
You were the one
who gave me
Support, love, time and care
i can say
you are the time tested friend
how can i forget all that
how can i leave you
I am very thankful to you
For all that you did for me
You are one of hero of my life
I always think
Maybe God made me ill
So that we can meet
and
God gave me you
So that you can
Be with me in this difficult time
I am so much thankful to God
That i met you




Bunden vers av Sajid Khan
Läst 466 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2015-09-19 14:12



Bookmark and Share


  Fem hjärtan VIP
Så fin hyllning till en fin vän!
2015-09-20

  Bibbi VIP
Så fin hyllning till en kär vän.
2015-09-19

  Hanna Mari Wallin
Vilka fina uppskattande ord till en kär vän

Tycker om!
2015-09-19
  > Nästa text
< Föregående

Sajid Khan