Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

RETORISKA MÅTT

Amsagor  och  vavelmakeri  anslår  ingen
vetenskapligt faktabaserad tröskel.
Ord är bara ord av en teoretisk ordmassa,
när de inte översatts till en praktisk  reali-
tet och kunnat  iklädas en verifierbar  sub-
stans.
Präster och politikers  brandtal  till  mass-
orna,  att  hålla  dem  nere  eller  uppe,  är
ingen praktiskt hållbar retorik,när det blir
riktigt oväder
                                     _




Prosa av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 372 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-09-19 20:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP