Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Senruy


Jägaren

Mannen med gevär
följer lös hund i mobil
ringer, får viltskall




Bunden vers (Haiku) av Gunnel Eriksson VIP
Läst 252 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-09-20 08:00



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
- För tolvtaggare, tryck
12 och #!
2015-09-21

  Anya VIP
Åhh vad spännande. Hoppas det blev en älg!
2015-09-20

    Birgersdotter VIP
Härlig -så här i jakttider.
2015-09-20

    ej medlem längre
Fin haiku!
2015-09-20
  > Nästa text
< Föregående

Gunnel Eriksson
Gunnel Eriksson VIP