Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MASSMEDIAS ENVÄLDE

Kvalitetskontroll är inte alltid i främsta  rum-
met i avgörandet om vilka,filmer, böcker och
musikaliska produktioner som skall omhuld-
as och  lovordas  i  medierna, det  räcker  om 
någon mera  känd  kulturreporter  yppar  sig
om en produkt i negativ eller positiv bemärk-
else för  att  folk  ska köpa det, utan att själva
beprövat om de verkligen  är  av  samma upp-
fattning.
Det har  alltid  funnits  en  sorts  nepotism av
korrupta handslag  med mutor mellan produ-
cent  och  medier,  vilka  göder  varandra  där
avföringen skits ut till konsumenterna.
                                   *




Prosa av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 329 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-09-22 01:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP