Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Utkast


NORMALITET VS ONORMALT

Allt  som  inte  framstår  som  en  normalitet,
ter   sig  oftast  som  något  intressantare  än
det invant normala,därför kommer även det
som avviker  med tiden  att  bettecknas som 
normalt,  just för att det överträder  gränser,
och beprövar det oprövade, som för ett barn
på upptäcktsresa alltid  finner  mer spännan-
de,än det utforskade,där mänskligheten fort-
farande  befinner  sig i ett  utvecklingsstadie,
och frågan är om hon någonsin blir  färdigut-
vecklad och nöjd.
                                          *




Prosa av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 223 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-09-22 07:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP