Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

OSORGEN



Saknaden kommer krypande
med morgonljuset, ickesorg

Trons grund är kärleken

Stillheten i den nyfunna
blomsterprakten, fruktträdsblom
ger livet åter, osorgen.

Trons grund är kärleken

Sinnet vaknar ordlöst
bildfritt ser jag ut i tomheten,
skriande svalor pockar,
uppmärksamhetstörstande
som de alltid gjort i morgonlycka.

Bosse 2015.




Fri vers av Bossepoet från Österbotten
Läst 147 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-09-23 10:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten