Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Du ger den en mening...


Kannibalismen!

du är värre än kannibaler
inte bara för att kannibaler kan åka fast
och du kommer alltid undan
utan för att din saknad äter upp mig, in och ut!




Bunden vers av Endless Love MS
Läst 176 gånger
Publicerad 2015-09-23 23:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Endless Love MS
Endless Love MS