Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

[^] 750 är en (formell) notering. En (viktig) text försvann.

[^] är en (tämligen) vanlig = frekvent | inledning. 750 är 750 och inte (ac) mycket  mer med 750 just nu. Texten är bokförd i modus justerad text – modus är [nu] en (1) reserverad term. Den försvunna texten är [æ… Ø] inte nämnvärt lätt att rekonstruera. 

B är inte (ac) b – förstås. 750 ånyo. Bigrammet 50 är bok-fö2729. 

Bokstaven b är (mycke29) viktig. Se även: 182225242729a2329. Tecken-följd-en 182225242729a2329 är (sannerligen) [tämligen] Lång. Okay. Lång är en (1) okay term. Även: tecken- foeljd. Lång sång på gång – nej. Gnesigt väder i Omnejden City – regn förekommer.

Okay… den här texten (matrixen) är en [formell] övning. Övningen tar tid.

Copyright innehåller (bokstav-en) y – även i: typewriter.

@ # et c.

_______
_______
_______
_______
_______
_______
_______
_______ 







På ett (1) ungfär. Å Ä Ö å ä ö finns i datorn. /= är 1 (ett) [mycke29] viktig29 bi-gram. Lång-paus. 

_________________________
_________________________
_________________________

Okay. Får jobba vidare på [(moment)e29] typo-grafering. 

 




Fri vers (Fri form) av farbror zwed
Läst 163 gånger
Publicerad 2015-09-24 01:46



Bookmark and Share


  farbror zwed
Felskrivningen ungfär är dokumentär. Formellt är ungfär en okay term. Ånyo /= som ersätter mä och <> vid behov.
2015-09-24
  > Nästa text
< Föregående

farbror zwed
farbror zwed