Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ORDKARG

Spelmannens visa dansar i lust
dansar i morgonens ljus.
Ordkarg med fotstamp
och brummande bas.

Varför min älskade vän
är du vaken i natt,
visan du födde i glöd
dansas på ängarnas dagg.

Spelman, spelman min sjungande vän
du drömmer och skrattar i smyg
över glädjen du skapat lönn.

Bosse 2015.




Fri vers (Fri form) av Bossepoet från Österbotten
Läst 184 gånger
Publicerad 2015-09-24 05:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten