Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Association till Gunwales "Regnmoln"


Blänkande

Asfalten
regndroppar speglar sol
bländad




Bunden vers (Haiku) av Gunnel Eriksson VIP
Läst 260 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2015-09-26 08:35



Bookmark and Share


  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Underbar bild,gillar andra raden
2015-10-08

    Dan Myrbeck
Fint fångat
2015-09-28

  Anya VIP
Att få asfalt vackert är inte lätt...men du ger mig en vacker bild.
2015-09-27

  Ingrid Trolle
En tavla målad
med fem ord.
Mycket fin bild
2015-09-26

    Birgersdotter VIP
Fin.
2015-09-26

  Gunwale VIP
Från svartaste svart till skarpt vitt (ljus)!
2015-09-26
  > Nästa text
< Föregående

Gunnel Eriksson
Gunnel Eriksson VIP