Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

(28)

Tog fel på en dag och noterar denna text (matrix) som en [formell] justering. 28 är (tämligen enkelt antytt eller uttryckt) dag tangentbord – qwertyuiopå… typ <e… E> det. Eftersom qw-bigrammet innehåller (tämligen) sällan brukade [använda] bokstäver… så qw ånyo. Bokstaven e är [mycket] vanlig. Även: frekven29. RTYUIOPÅ… är »data« info. Lång-paus.

Nytt försök.

Å… ånyo. Okay – programspråket # fungerar [nu/now] 
»rimligt« väl. Konstruktionen # är (mycket/very) viktig. Z… trött. 
Tecknet # ånyo. Äsch. Tecknet / är enklare = ee än # i början 
av en [1] kommentar. Okay – syntesen fortsätter.

/ Detta är [måhända] (tydligen) en [1] <formell… ^> kommentar.
/ Okay så. 

/ Verkligen intressan29… etc. 

/ Detta är bokfört (æ… Ø) efter <fr… ^> 1 [en] vagn-
/ retur. Okay… term-
/ en vagn-
/ retur är (formellt) [^] reserverad.

Måhända detta fungerar. 28 ånyo. 20150928 är en (1) [tämligen] konservativ datering.

(28) Måhända en [1] programradnumrering.
(29) Ännu en [1] rad. Tydligen.
(30) Und so [u… U] weit-
(31) er.

Okay – inte mycket = mt (2229) till [^] program. Syntes-
en fort-
sätt-
er. 

( 28 29 ) är 1 [e2929] <tämligen… ^> viktig29 momen29. 

Även 27 ( 28 29 ) 2a 2b 2c är [tämligen… ^] viktig info. 

Copy *.document *.dokument – måhända inte oviktig info.

SUB 27 28 29 2a 2b 2c 2d 2e 2f 30 31 space… tämligen viktig info. 

Then… GOSUB may-bee… howdy. Donut write wrong data (program) code.

Donut är en (1) gammal term i programspråk protokoll… e29.

Do not write wrong code data (program) etc. 

Then… gosub DONUT howdy then… may-bee. 

Författaren funderar. 

Donut (verb) und so [u… U] weit-
ter. 

Måhända write = (verb) fungerar. Eller (verb) = write – måhända. 

DONUT howdy verb (verbose) when write [wow/howdy] may-bee… donut fungerar. 

Donut write und so [u… U] weit-
er.

Okay… termen donut är (exakt) 5 [fem] bokstäver. Även: tecken.   

(28) Donut enligt manualen.

- - - - - - - - - - -<ff>- - - - - - - - - -    




Prosa av farbror zwed
Läst 195 gånger
Publicerad 2015-09-27 23:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

farbror zwed
farbror zwed