Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

INDIKERANDE INTRESSE

Hur skiljer sig en intressant person ifrån den ointressante
när  man i sammanhanget  väger  in  deras  motsatser  där
konfrontation bekräftar  det  intressanta  som  ointressant
och motsatt beroende på  var  och  ens  olika  intresse  och
ointresse av de grundläggande orsaker som ofta döljs.
                                                     *




Prosa av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 234 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-09-28 05:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP