Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Siv och Bengt-Hugo del 8

- De blev sura på mig på Hemköp, Siv.

- Vad har du nu ställt till med, Bengt-Hugo?

- Jag skalade bananerna innan vägningen, Siv.




Övriga genrer (Kåseri) av Dan Myrbeck
Läst 237 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2015-10-19 16:31



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Ja, tänk så mycket vi betalar för som vi inte kan använda...fast där gick han nog till överdrift...kul...
2015-10-23

  Lars Hedlin
Ha ha ;) ja jösses men är det inte det man gör med gammal blast på kol och andra grönsaker? Så ingen dum ide alls ju!
2015-10-20

  Maria Sundelin VIP
Ett tungt ämne :-)
2015-10-20

  anits VIP
Oj oj då blev dom kladdiga direkt i påsen från Hemköp!
2015-10-19

  agneta pichler


- Var hon från Småland? :)
2015-10-19

  Ingrid Trolle
Du är fenomenal på att
få läsaren att skratta.
Kladdiga banander i
Hemköpspåse. Ha, ha ha..:D)
2015-10-19

  louisegirl
Hahaha ja det var det bästa idag :))
Du får till det så bra!
2015-10-19

  Marita Ohlquist VIP
Tror nog att snålheten bedrar visheten i detta fall!
2015-10-19

  Anya VIP
hahaha Det låter som något jag skulle kunna göra. Jag rensar alltid bort blast och liknande från purjo eller blomkål. Är säkert frukt- och grönsaksansvariges mardröm.
2015-10-19

    ej medlem längre
Bengt-Hugo behöver uppfostras!
2015-10-19

  överlevaren VIP
Ja, alla sätt är bra ... utom dom dåliga!
2015-10-19

    Elisabeth Nilsson VIP
Snål spar så faan tar!
2015-10-19

  M.Eta
Ingen dum ide' men lite kladdigt att bära hem!
2015-10-19

  Gunnel Eriksson VIP
Och sen blev de svarta och kladdiga.
2015-10-19

    ej medlem längre
Hehe! Det var ju nåt nytt! :)
2015-10-19

  Rise Little One
Det gäller att skala bananerna på rätt plats och vid rätt tidpunkt...
2015-10-19

    ej medlem längre
Hur gick det då med hållbarheten måntro...
2015-10-19

  Bibbi VIP
"Ett gott skratt förlänger livet"...

Tack!!!
2015-10-19
  > Nästa text
< Föregående

Dan Myrbeck