Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

1 0 1 1 2 35 8 13 21 34 55 89 och mag fungerar tydligen.

Ånyo en [1] text försvunnen… är inte van vid skrivmaskinen. Rekonstruktionen i rubriken är (ungefär) vad texten illustrerade. Termen mag är nytt (preliminärt) namn på mitt programspråk. Rimligen blir uttalet magg – tänk Maggan (printer-namn) och mag är [förstås] gamla Ba+ på nytt sä2929. Tilldelningen t = 29 är inge29 ny2929… nypon emellanå29. Lägg märke (æ… Ø) till pon (nypon) som är [ungefär] som 987 när man följer serier typ talserier. Exemplen Torsten och Kerstin är [ungefär] som 789 när man följer […] okay. Bigrammet on är (mycket) vanlig29. Se även: frekven29. Citron före (before) melon. En (1) telefon. Men: ett [1] nypon. Ett (1) blåbär. Föregående är inge29 ny2929. 29 2a 2b är (troligen) inge29 ny2929. 30 och ny månad. Eller 31 och ny månad. Någon gång 29 och ny månad. Se även: 28 och ny månad. 28 29 30 31 är en (1) [forme2121] summering. 21+29=50 är en [1] kompa2029  bokförd formel… modell… etc. Bigrammen 29 2a 2b 30 31 21 50 förekommer. Även mä och ny förekommer. 20 15 09 29 Ti är en datering i bigramform… bigramforma29. 89 är Y i annan form. CMYK förekommer. Klockan är 23 00 plus – tiden går enligt klockan, förstås. Bigrammet n, är (mycket/very) viktig29. Sommaren, ett [1] printer-namn, hyphen-minus. Okay… en [1] <tämlig-en… beige> smal text.    




Prosa av farbror zwed
Läst 184 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-09-29 23:12



Bookmark and Share


  farbror zwed
Problemet med talserier som innehåller noll är att noll är lätt bokfört och använt när man räknar elefanter (med mera) men kan leda in mot paradoxal matematik. En form innehåller matematisk volym – om ej anna29. En punkt är volymfri.
2015-09-30

  Ingrid Trolle
Man bör gå i kyrkan
och tända ljus för att
man slipper det programmet
Här uppvisat med humor
och humör.
Makalöst
2015-09-29

  farbror zwed
Ett (1) exempel på mag-code följer. Ett (1) mä (2) är inte (ac) wrong. Bigrammet mä ersätter (vid behov) /= och antyder olikhet. Konstruktionen mä utgår från mer/mindre än – mä fungerar. 2237 är mä i annan form. Även mä /= 2237 fungerar. Troligen föredrar författaren /= i en [1] fortsättning följer typ (e… E) manua21. Maggan målar motorbåten blå. Magnus mäter mycket wellpapp. Tyvärr… mag är (troligen) inget funktionellt namn. Nya bekymmer… således. Utredning pågår.
2015-09-29
  > Nästa text
< Föregående

farbror zwed
farbror zwed