Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag kvävs

jordnötsringarna på fingrarna när jag ännu hade hopp
men det fanns aldrig någon ro överhuvudtaget i din kropp
jag försökte att hjälpa dig
och mig


en sjuårings ben är för korta för att jaga en vuxen man på flykt
men jag ville så gärna och jag sprang för mitt liv
och för ditt

jag kvävs
jag kvävs
jag kvävs
jag kvävs
jag kvävs

av den där kärleken
som luktar sprit, panik, tragik

jag kan inte hjälpa dig
måste tänka överlevnadstaktik




Övriga genrer av nikkifager
Läst 147 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-09-30 22:25



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Wow,mycket bra Kongo!
2015-09-30
  > Nästa text
< Föregående

nikkifager
nikkifager