Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Oblat

Kongregationen för gudomlig tillbedjan och sakramentens disciplin hälsar
att det fan inte är okej med glutenfri nattvard.

Jag är inte glutenintolerant och
inte troende heller för den delen
så jag lägger mig inte i.
Jag ville bara baka några oblater,
men hittar inga bra recept.
Bara artiklar om att det är av största vikt
att de innehåller vete.




Fri vers (Prosapoesi) av nikkifager
Läst 137 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-02-13 17:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

nikkifager
nikkifager