Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skulptur

Som en skulptur
dramatiskt poserande
ligger du på golvet
stilla blek
stel men skör
som porslin eller maräng.




Fri vers av nikkifager
Läst 123 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-04-20 17:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

nikkifager
nikkifager