Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Virrvarr

Virrvarrvet av tankar
slingrar sig ideligen
och blir till kaos

En salig röra som
inte går att reda ut
eller få ordning på

Utan arbete
hur ska det gå
med ekonomin

Inga arbetskollegor
att skratta med
och trivas hos

... att inte vara saknad
... att inte vara behövd

--- det gör ont--- väldigt ont

 

 




Fri vers (Fri form) av AjBi
Läst 258 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-10-01 04:36



Bookmark and Share


  Maud Louise
Känslan av oro hur allt ska bli.... vad det än rör sig om i livet - känner igen
2015-11-19

    AgnesKenshin
tar in orden. o känns igen. mkt.
2015-11-05
  > Nästa text
< Föregående

AjBi
AjBi