Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tro på framtiden


Tro på framtiden, min vän
den var i ljuset som tändes.
Tändes, i tiggarens öga
när ett solblänk syntes
bland himmelsgråa moln.

Tro på framtiden, min vän
när den regnvåta gatans asfalt
skattande ler mot
bilarnas rasande hets.

Evigt, planlöst rusar
de tanklöst mot olösta mål.
Tro på framtiden den är nu.

© Bosse .




Fri vers (Fri form) av Bossepoet från Österbotten
Läst 169 gånger
Publicerad 2015-10-01 17:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten