Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En till planetdikt.


Östan om Uranus


Löften som vågor -
på Trohetens Hav,
ger många frågor: -
-När ger vi oss av ?
Hell Er, - Ni lågor!

Jag såg dig vandra -
från Morgon till Kväll.
Som alla andra - - -
var du dum - OCH snäll.
Ingen kan klandras !

Lika goda svin - - -
är hela Bunten, -
rullar ner gardin;-
Knasiga Stunt-men -
gör en skit-ful min!

Vi är, väl, dårar, -
som flyr Systemen!
Is-kalla kårar, - -
- när som Problemen
Mycket försvårar!

Öst om Uranus,
huserar Sixten.
En poetisk PUSS, - -
å denna dikten
går så till Manus !





Bunden vers (Rim) av Marianne Räf
Läst 200 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2015-10-02 19:08



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Gillas Mycket!
2015-10-04

    ej medlem längre
Både ros och ris i din härliga dikt!
2015-10-02

    ej medlem längre
Vilken härlig text! Man blir glad av den!
2015-10-02

  Blomma-Stjärna VIP
både eldig och uppfriskande
2015-10-02

  KattenKin VIP
Häftig, med rymd och alldeles underbar är din poetiska puss!
2015-10-02

  överlevaren VIP
Eldig och lågorna flammar upp i textens system...
2015-10-02
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf