Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skall, Allting bära?


Fastnat för dig !


Du har fångat mig
i ditt starka garn!
Men, jag ångrar ej
att vi fick vårt barn !

Det har kostat på,-
- det ska du veta, -
å här ensam gå, -
sucka å streta !

Minns, det som Igår, -
den dag, du mig tog.
Det gått många år, -
- sedan bebin dog!

Eller- ÄR det SÅ, -
att han EJ är död?!
Vad tänker du på,
när du ser min nöd?

En sårbar Passion
jag känner utav ...
En 'het' Emotion,
du mig -ändock- gav!

Men, sonen rymde
från mitt moderliv!
Livets Dag skymde;-
I min hand, en kniv !

Här, skall Rätt skipas.-
Det kan ni förstå !
Å, eggen slipas!
Mitt Mål ska jag nå !

Jag måste skära - - -
mig - till Frihet - loss !
Skall, Allting bära, --
vad det gäller oss ?






Bunden vers (Rim) av Marianne Räf
Läst 164 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-10-03 03:48



Bookmark and Share


  ULJO
Helt fantastiskt att du njuder på dig själv
2015-10-07

  ResenärGenomLivet VIP
Starkt berörande...
2015-10-07

    Dan Myrbeck
Fullt förståeligt att du
aldrig glömmer.
2015-10-05

    ej medlem längre
Ett starkt öde, ditt.
2015-10-05

  överlevaren VIP
Din sylvassa tunga kan med ord få en att förblöda.... så att skipa rättvisa kommer att gå vägen och göra de mållös!
2015-10-04

  Lars Hedlin
Så start
2015-10-04

    Elisabeth Nilsson VIP
Ord med glöd och styrka från din penna!
2015-10-03

    ej medlem längre
Starka nakna ord.
2015-10-03
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf