Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SAGANS MÖRKER

Jag sitter vid det mörka vattnet
där man ständigt är ensam
--verkligt ensam –
där är varje människa ett barn,
eller bara ingen.

ungdom eller gammal
man sitter ensam, tankarnas
flöde berör bara ytan av våra liv

Ur det mörka vattnets fåra
ur brunnen djupa mörker
har alla legender flutit,
alla sagor och myter fötts.

© Bosse .




Fri vers (Fri form) av Bossepoet från Österbotten
Läst 165 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-10-03 09:44



Bookmark and Share


  Hanna Mari Wallin
Dina ord berör väcker existentiella tankar hos mig


2015-10-03

  StinaJ VIP
Fin text som berör
2015-10-03
  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten