Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MORGONMAGI

Livet vävs i stunden
magisk
förtrollat
besjälat

Ordväven som vävde stunden,
det levandes mystik
dina händer som flätar
sina fingrar i mina.

Vår kontakt är besjälad,
jag fylls av undrets mystik.

Mitt liv, sagan som blir
lika verklig som livet.

©Bosse .




Fri vers (Fri form) av Bossepoet från Österbotten
Läst 174 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-10-03 17:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten