Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Senruy


Vinterkoftan

Garnet delar sig
varje varv ger fler maskor
jättekofta




Bunden vers (Haiku) av Gunnel Eriksson VIP
Läst 243 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2015-10-07 09:36



Bookmark and Share


  thyra
Kul haiku!
2015-10-08

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Varm o skön haiku
2015-10-08

  ResenärGenomLivet VIP
Kul haiku...
2015-10-07

    Dan Myrbeck
Kan man sticka ett tält - det verkar ju vara möjligt! Jag drar själv stora storlekar - köper t ex 9XL!
2015-10-07

  RitaBrunner
Fin och värmande senryu!
2015-10-07

    ej medlem längre
Fint stickat!
2015-10-07

  Marita Ohlquist VIP
Bra Haiku!
Perfekt för årstiden.
2015-10-07
  > Nästa text
< Föregående

Gunnel Eriksson
Gunnel Eriksson VIP