Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KONSTENS BANEMÄN

Kitsch som Elitismens spegel,
fördärvar synen på det värdefulla
i äktheten av det omedelbara
hos Konstens uttrycksform.

Kaos bör ses som den
enda rättvisa ordningen,
hos en stelnad och frusen tid.

Där egoismen trampar
med grova spibeklädda skor
på känslor av utanförskap
skört som nyblåst glas.

© Bosse .




Fri vers (Prosapoesi) av Bossepoet från Österbotten
Läst 151 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-10-07 15:52



Bookmark and Share


  Hanna Mari Wallin
Dessa rader du beskriver :

"
Där egoismen trampar
med grova spibeklädda skor
på känslor av utanförskap
skört som nyblåst glas."

är dagens bisarra verklighet,



2015-10-08
  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten