Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
avseende den juridiska påverkan av en ignorant livsinställning


Empatiska råd

Bry dig inte om dom
som ser det som en dom
att inte bry sig om




Fri vers (Fri form) av Respons VIP
Läst 150 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-10-08 07:07



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Bra budskap i texten!
2015-10-08
  > Nästa text
< Föregående

Respons
Respons VIP