Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ivar Ragulin i lunchrummet

Han är som ett hungrigt barn
som tuggar i sig
min integritet
som sockerglasyr

Varje möte
gör mig allt mer
naken och sårbar
och honom
allt mer mätt
och maktfullkomlig

Så jag bygger
upp mig själv
med ignorans
likgiltighet
och isblå kyla
bakom ett
kristallpansar

Och ser hur han
förtvinar och
blir naken och sårbar
i väntan på
nästa offer




Fri vers (Fri form) av Respons VIP
Läst 167 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-10-08 07:11



Bookmark and Share


  Magdalena Eriksson VIP
Å elakheten sprider sig lät.
säker på att skribenten har hjärnkoll!
bra text!
2015-10-08

  Marita Ohlquist VIP
Ser en spindel för min inre syn!
Ibland går nätet sönder och offret kommer loss, dessvärre lagas det och andra fastnar.
2015-10-08
  > Nästa text
< Föregående

Respons
Respons VIP