Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleken väsen

Kärlekens väsen så vän och huld
vi möttes en gång på vägen.
Hon kom emot mig stilla
med hår likt guld.
Hon kom som en hägring
en vårdag.

Alltför sällan man möter
Kärleken så vän och huld,
Hon går visst aldrig mera allena,
i dimman en vårdags morgon
på vägen.

© Bosse.




Fri vers (Fri form) av Bossepoet från Österbotten
Läst 158 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-10-08 12:53



Bookmark and Share


  Hanna Mari Wallin
vemodigt och vackert skrivet
2015-10-09
  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten