Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlek på håll

Jag går vidare
Trots att värmen från din hand
Än känns i mitt knä
Så går jag vidare
Ensam
Möter livet som det kommer
Ensam
Trots att det går sönder inom mig
Så går jag vidare
Från säkra vägar
Till vackra stigars ovisshet




Fri vers (Fri form) av fmeimalive
Läst 148 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-10-08 18:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

fmeimalive
fmeimalive