Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I närmaste träd

Singlar slant
utan att önska mig något

låter tristessen snurra i luften

Fångar inte ens,
jag vill höra den klingande melodin
när myntet
slår i asfalten

Det är solsken nu och
det blänker till
på marken

en bländad fågel
flyger in i närmaste träd





Fri vers av Ola Rydberg
Läst 287 gånger
Publicerad 2006-04-23 12:56



Bookmark and Share


  Clara-Fina
Mycket bra! Kapitalismen påverkar oss människor! MVH Billy-Bob
2006-04-23
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan