Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
da-da-darwin


F U S K!































alla



livsval



blir inte



de rätta.




Övriga genrer (Drama/Dialog) av KYREUS of Sweden
Läst 329 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2015-10-09 17:23



Bookmark and Share


  Anya VIP
Nää sannerligen inte...undra om det är fifty - fifty???
2015-10-14

  Minkki VIP
men kanske lärdomar?
2015-10-13

  Bibbi VIP
Det har jag erfarenhet av.
2015-10-13

  Bibbi VIP
Grattis till placering!
2015-10-13

  Yrre VIP
näpp, så är det :D

2015-10-11

    ej medlem längre
Nej så är det.. Den fria viljans pris... slumpen, tid och tillfälle .. ställer till det.
2015-10-10

  Bo Himmelsbåge
Sant!
Alla val blir ej rätta
men ej heller fula
En kärleksfest
mellan åsna o häst
resulterar i en mula...
som ej kan ge barn
men ett ömhetsflarn
under nattens
mörknande kula...
2015-10-10

  Ingrid Trolle
Mycket sant
och mycket tänkvärt
2015-10-09

    ej medlem längre
Tänkvärt och sant!
2015-10-09

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Ja,så sant! Tänkvärd
2015-10-09
  > Nästa text
< Föregående

KYREUS of Sweden
KYREUS of Sweden