Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

GUDAKÄLLA

I det fördolda, gudakälla
du döljer människans
längtan till det osagda.

Du fuktar och läker
den inre törsten
ger människan svalka
svalka och läkning.

Du är gudars källa
jordens heliga blod,
finns i min kropp.
Du som ger alltet liv
kunskapen ådra.

© Bosse





Fri vers (Fri form) av Bossepoet från Österbotten
Läst 153 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-10-10 06:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten