Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

LÄNGTANS RESA





Vindkåren ruskar
jag drömmer om dig
i vattnets brusande fors
jag drömmer om dig
ditt liv sköljer min väg

otåligt vi väntar
vägens gropar förlöser
tid full med trängtan

Snart är vi framme, famnar
i kropparnas närhet
med hett flämtande lust.

© Bosse .




Fri vers (Fri form) av Bossepoet från Österbotten
Läst 161 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-10-10 10:48



Bookmark and Share


  Hanna Mari Wallin
vacker text som berör
2015-10-11
  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten