Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SS, the "Silent Sea"

My running tears
Doesn't lie my feelings
Neither do your absence
That you never loved for real

You see
Your silence
Matchs
My reality!




Fri vers av Endless Love MS
Läst 166 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-10-11 23:50



Bookmark and Share


  Hanna Mari Wallin
en dikt som berör.
särskilt fastande jag för dessa rader:


"du ser
din tystnad
matchar min verklighet"
2015-10-12
  > Nästa text
< Föregående

Endless Love MS
Endless Love MS