Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du, min enda sanning

Min bevakade dröm, kom tillbaka till mig
Fråga mina känslor, här finns dig bara gott
Ingen någonsin liknar dig, se det i mitt hjärta
Här slår allt för dig, se det i min enda sanning

Eftersom du är min enda sanning
Se dig själv som den finaste som finns
För i mina ögon, så ser du ut från alla vinklar
Jag ljuger inte, här allt handlar om din existens

Vandra i mina sko, så ser du vad som passar mig bäst.




Fri vers av Endless Love MS
Läst 121 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-10-12 09:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Endless Love MS
Endless Love MS