Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vill mer än nej

Som i en vidsträckt
undervattenshimmel.
Att bada
i livets famn.

Att leva i glädjen
som hittats.
I dess
inre land.

Söker omkring
efter livet.
Vidderna talar
med sitt språk.

Det liv som är
att vandra.
Där ljuset
går att nå.

Med
symfonier,
förverkliga
sina mål.




Fri vers av Lennart Johansson VIP
Läst 336 gånger
Publicerad 2015-10-12 18:59



Bookmark and Share


    Marica Dahl
Härliga bilder i denna snyggt komponerade dikt. Fin rytm.
2015-11-20

    99knivesinside
Undervattenshimmel!
2015-10-15

    99knivesinside
Undervattenshimmel!
2015-10-15
  > Nästa text
< Föregående

Lennart Johansson
Lennart Johansson VIP