Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ni kan dra nu !

Jag sprutar in viagra i mitt
långfinger
och markerar för dom som oförtjänt
har varit i himlen
var dom hör hemma

Jag ska börja tänka
mer som bamse
och mindre som lille skutt

Jag ska sluta att
ifrågasätta
min magkänsla

Så ni som har levt på nåder
kan dra nu




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 229 gånger
Publicerad 2006-04-23 15:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan