Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag brinner..

Jag brinner o brinner
Se, jag blir aldrig färdig..
För de många dina minnen
Är för finna för att låta dig gå
Med andra ord jag erkänner
Trots alla så mycket smärtor
Är du mig värd att hållas kvar
Ändå meningen med livet är det
Att få brännas om och om på nytt!




Fri vers av Endless Love MS
Läst 139 gånger
Publicerad 2015-10-12 23:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Endless Love MS
Endless Love MS