Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Löv

Löven singlar ner
når mark ljudlöst och stilla
höst utan stormar




Bunden vers (Haiku) av Gunnel Eriksson VIP
Läst 261 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2015-10-13 08:25



Bookmark and Share


  Njord
Man kan höra hur löven singlar i din fina haiku
2015-10-19

  Anya VIP
Jaa skönt för löven att få ta det lugnt i sitt singlande. Stillsamhet i din text.
2015-10-14

    Dan Myrbeck
Fint skildrat.

(Tänk att även löv som är ihop
singlar...)
2015-10-13

    Birgersdotter VIP
Finstämd bild.
2015-10-13

  Marita Ohlquist VIP
Bra Haiku som väcker tankar och känslor!
Tänkte först på hösten i naturen, sedan på livets höst.
2015-10-13
  > Nästa text
< Föregående

Gunnel Eriksson
Gunnel Eriksson VIP