Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spruckna glas

Jag vaknade utan kläder
Jag vaknade utan minne
Jag vaknade ur en dimma
ljuset brann, genom spruckna glas

Jag samlade mina dikter
Jag styckade livets stomme
Jag blinkade åt en strimma
Mörkret stod, bakom spruckna glas

Du stirrade på min tomhet
Du bländade mig med åtrå
Du dansade på min kista
Grådis föll, över spruckna glas





© georgmoller.se





Bunden vers (Annat versmått) av Georg Möller
Läst 181 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-10-14 16:41



Bookmark and Share
  > Nästa text
< Föregående

Georg Möller
Georg Möller