Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Apans spår

Allt har blivit så standard
Ända från kärleken till svek
Allt finns med i människans dna
Och det syns tydligt, apan följde med!




Fri vers av Endless Love MS
Läst 126 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-10-15 03:14



Bookmark and Share


  i af apa
vad ska jag säga
som af apa...?!
2015-10-15
  > Nästa text
< Föregående

Endless Love MS
Endless Love MS