Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FÄRDVÄG

Vart leder vägens stråk
min barfota vän
när ej grusets sång
under fotens valv,
dina fötter mera känner.

Din väg den förde dig bort
långt bort från din tro
men vägen du gick
i din barndom var trygg

se inte bakåt min vän för vägen
har dolts med minnen
som aldrig kan återuppstå

Se framåt mot ljuset
i förvissning att det liv
du skall leva, det är där
där vägen åter är trygg.

© Bosse




Fri vers (Fri form) av Bossepoet från Österbotten
Läst 183 gånger
Publicerad 2015-10-15 08:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten