Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så som förr...

Drömmarna kommer och går
Men du går aldrig i mig vilse
För du är där du var och är
Ja i mer än bara i mitt hjärta..

Du finns i hela mig
Hos mina drömmar
Du finns i hela mig
Hos mina fantasier

Och än ännu,
Så som förr...
Du finns hos
Mina gamla löfte

Ja så som förr
Jag älskar dig
För alltid.




Fri vers av Endless Love MS
Läst 217 gånger
Publicerad 2015-10-15 09:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Endless Love MS
Endless Love MS