Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag saluterar sådana mänskliga förslag som utgår från att också flyktingar får inte transporteras i sataniska plågor för att tjäna på dem i efterhand välgöraren som tar 53 000 i månad för 1, st. flykting barn. 


Information till alla hushåll, i den stora Sverige.

 

Jag saluterar sådana mänskliga förslag som utgår från att också flyktingar får inte transporteras i sataniska plågor för att tjäna på dem i efterhand välgöraren som tar 53 000 i månad för 1, st. flykting barn

 

 http://www.expressen.se/nyheter/valfardsmiljonarens-guldgruva-flyktingar/

 http://www.expressen.se/nyheter/vardjatte-gor-miljoner-i-vinst-pa-flyktingbarn/

 

 

 (Sverigedemokraterna Trygghet & Tradition)

 

”/Detta omslag innehåller icke kommersiell information från exempel kommun, landsting, myndigheter, politiska partier, religiösa samfund och ideella föreningar. Informationen distribueras av Post Nord till samtliga hushåll i Sverige/”

 

”SVERIEDEMOKRATERNA VÄRNAR DET SVENSKA DJURSKYDDET OCH VI VÄNDER OSS MOT ALLA FORMER AV DJUR PLOGERI. VI ANSER DÄRFÖR ATT KÖTT FRÅN DJUR SOM SLAKTAS PÅ ETT PLÅGSAMT SÄTT, T. EX. KOSCHER-OCH HALALSLAKTKÖTT EJ SKALL SERVERAS TILL UVETANDE BARN PÅ DAGHEM OCH SKOLOR ELLER I NÅGON ANNAT AV ”x” STAD FINANSIERAD VERKSAMHET”

Här är en flirt svar jag har förväntat mig någon har synpunkter på den enda # paragraf jag presenterade från medelande SD till svenska hushåll som sponsrades av  Post Nord.

 




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 227 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-10-15 14:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP