Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MITT GOLGATA

Skuggor som följer
hasande i dina spår
som dimmor av ondska
dem skapade du själv
till gnagande sår.

själens böld som värker
känns som sten inunder din fot
på vägen mot ett Golgata

Vad hjälper ånger och bot
mot det förflutnas dimmor.
Nyuppstånden skall du ge
det du aldrig förut hade kraft
att ge --- Förlåtelse ---.

© Bosse




Fri vers (Fri form) av Bossepoet från Österbotten
Läst 195 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-10-17 10:56



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
"Golgataverket jag vilar på
Det har öppnat en väg till himmelen
Vila, förlossning och frid du får
du som längtar och söker, käre vän"

"Golgata täcker din skuld"
2015-10-17

  Valter Örn VIP
Min egen tolkning av dikten är att du tillåtit andra att vara ond mot dig och varit undfallande men i slutversen har du fått kraft att förlåta dig själv för detta.
2015-10-17
  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten