Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Happy fucking birthday girl

Sitter i en park med skissblocket i knät och ritar knivar med svart tusch när pappa ringer, "grattis i förskott" säger han.
Det är skickligt att lyckas förstöra någons födelsedag två dagar innan den ens har börjat.

Någon protesterar halvhjärtat åt det faktum att jag skall laga min egen födelsedagsmiddag men har jag gjort det sen jag var åtta så gör denna födelsedag varken till eller från.
Jag tror även att mina framkrystade leenden togs för äkta.

Då klockan passerar midnatt skrattar mitt bättre vetande sig hes åt det lilla hopp inom mig som envisats om att det är klart att han ringer idag med.

Beslutar mig för att aldrig mer fira Fars dag.

Tack för mig




Fri vers av idiotpoesi
Läst 252 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-10-18 08:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

idiotpoesi
idiotpoesi