Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till kommande Memoarer


Auktoriteter "M"

Får man någon gång höra att man är:

Arrogant

Tråkig

Fyrkantig

Ej utvecklingsbar

Så är det inget man ska ta åt sig av att höra

Då det med största sannolikhet är sagt

av en person som inte känner vikten av sig själv

© Christer Johansson 2015-10-18




Fri vers (Fri form) av Schackpoeten VIP
Läst 141 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-10-18 23:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Schackpoeten
Schackpoeten VIP